Annika Havaste -
0
home,blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Ajankohtaista

Syömällä hyvä olo! Sammuta matala-asteinen tulehdus – luento 24.1.2019

Hyvä olo on hyvä tavoite uudelle vuodelle! Tällä luennolla paneudumme yhteen yleiseen terveyshaasteeseen eli matala-asteinen tulehdukseen – ja erityisesti siihen, mitä sen peittoamiseksi voi tehdä.

Matala-asteinen tulehdus on yleinen terveyttä ja hyvää oloa heikentävä tila, joka voi aiheutua monesta asiasta. Se on onneksi selätettävissä pitkälti ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Luennolla opit helppoja ja toimivia keinoja estää ja vähentää tulehdustilaa. Aiheitamme ovat:

Matala-aseinen, hiljainen tulehdus ei näy eikä tunnu, mutta voi oireilla esimerkiksi suoliston oireina, iho-oireina, väsymyksenä, autoimmuunisairautena tai yleisenä huonovointisuutena. Opit, mistä tilanne voi aiheutua ja mitä voit tehdä ennalta ehkäisevästi ja korjaavasti

• Ruoka-aineet, joiden avulla voit vähentää tulehdusta
• Ruoka-aineet, joita kannattaa välttää
• Suoliston osuus matala-aseisen tulehduksen synnyssä ja helppoja suoliston hoitokeinoja

Luennoitsijana on FLT ravintovalmentaja® Annika Havaste. Annikalla on yli 10 vuoden kokemus ravintovalmennustyöstä ja luennoinnista. Matala-aseiseen tulehdukseen ja suoliston merkitykseen terveyden kannalta hän on tutustunut opintojensa ja käytännön asiakastyön kautta. Annikan toiminnasta ja koulutuksesta voit lukea lisää sivulta www.annikahavaste.fi.

Luennolla sinulla on myös mahdollisuus hankkia Annikan uusittu kirja, jonka uusi nimi on Tasapainodieetti – sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon etuhintaan 24 € (norm. 34 €).

Aika: 24.1.2019 klo 18.00-20.00.

Paikka: Somatic Studio Kasarmikatu 36, Helsinki

Luennon hinta: 39 €

Ilmoittaudu Sometic Studion:

• nettilomakkeella: https://www.somaticstudio.com/koulutukset-kurssit/avoimet-kurssit-ilmoittautuminen

• varausjärjestelmässä: https://www.varaaheti.fi/somaticstudio

• asiakaspalvelussa(09) 565 88250 / asiakas@somaticstudio.com

Ota ystävä tai puoliso mukaan ja tulkaa yhdessä viettämään ilta tärkeän asian parissa.

Lämpimästi tervetuloa!

<3 Annika

Lue lisää >>

Tasapainodieetti – sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon

Kun haluat ymmärtää piilevän hiljaisen tulehduksen, suoliston ja sen bakteeriston, stressin ja elämäntapojesi yhteyden terveytesi hoitamisessa ja oppia hoitamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti, on tämä kirja juuri sinulle. Kirjan nimi viittaa tasapainoon, joka saavutetaan puhtaalla, tasapainoisella ruokavaliolla. Kirja on uusi, ajantasaistettu painos kirjasta Virtaa ravinnosta! Kirja tulee kauppoihin helmikuussa 2019.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>

Etsitkö keinoja syödä terveellisemmin ja enemmän kasviksia? Haluatko, että reseptit ovat helppoja ja kuitenkin maistuvia? Oletko kyllästynyt toistamaan itseäsi keittiössä tai mietitkö, mikä olisi hyvä aamupala? Nyt voit tilata itsellesi tai lahjaksi toimivia, herkullisia ja helppoja ruokaohjeita sisältävän Puhtaan ruuan ruokavalio-reseptikirjan, jonka jokainen ravintovalmennuksessa käyvä asiakkaani saa osana palvelua.

Terveellinen, kasvispainotteinen syöminen on helppoa ja palkitsevaa, kun on on hyvät ohjeet. Ruuan pitää arkena olla nopeasti valmistuvaa ja pääraaka-aineiden sellaisia, joita voi hankkia kaappiin monia ruokalajeja varten. Tällöin kauppareissuilla täydennetään useimmiten vain tuoreita raaka-aineita, eikä kotiin päädy monia vain kerran käytettäviä aineksia.

Puhtaan ruuan ruokavalio- reseptikirjassa on yli 30 ruokaohjetta:  aamiaisia, smoothieita, gluteenittomia leipiä, ruokaisia salaatteja, papu-ja linssiruokia ja lämpimiä ruokia. Onpa pari kana- ja kalareseptiäkin päätynyt muuten kasviksia pullistelevaan kirjaseen. Kaikki ruokaohjeet ovat gluteenittomia ja lähes kaikki ohjeet maitotuotteettomia tai ne voi toteuttaa sellaisena.

Luet sähköistä reseptikirjaa helposti läppäriltä tai tabletilta. Sisällysluettelosta pääset klikkaamalla valittuun ohjeeseen, joka helpottaa selaamista ja reseptien hakua.

Tilata voit näin:  Laita viesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla: annika@annikahavaste.fi ja lähetän ruokaohjetiedoston ja laskun sähköpostitse.

Kirjasen hinta on 12,50 euroa.

Maistuvia ruokahetkiä <3

Lue lisää >>

Nyt on juuri oikea aika aloittaa uusi, terveempi vuosi!

Miltä kuulostaisi, jos heti vuoden alussa olosi olisi energinen, ihosi kuulas ja mielesi tyyni?

Tätä kaikkea sekä paljon muuta lupaamme sinulle Suomen kokonaisvaltaisimmassa hyvinvointivalmennuksessa. Re-Start -verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvään oloon. Opit käytännönläheisten videoiden ja helppotajuisten kirjallisten materiaalien avulla ymmärtämään, mistä kaikesta hyvinvointi koostuu.


Valmennus on jaettu kuuteen osioon: iho, keho, ravinto, mieli, yin jooga ja ayurveda. Näistä jokaista vetää oman alansa huippuasiantuntijat, joilla on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Osaaminen on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Tammikuun ajan valmennusta myydään hulluun 195€ hintaan (normaalisti 350€), ja kaupan päälle saat vielä 70€ lahjakortin FOODIN-verkkokauppaan.

Kunkin valmennuksen osion voi hankkia myös yksittäin. Jos siis kaipaat ohjeistusta vaikkapa ainoastaan ravinnon ja suoliston hoidon osalta, voit hankkia Ravinto-osion hintaan 45 € (norm. 70€)  tammikuun ajan.

Lue lisää >>

Vatsan turvotus, ilmavaivat, väsymys, iho-ongelmat, ja alavireisyys voivat olla merkkejä siitä, että suolisto kaipaa tehostettua hoitoa. Tämän verkkokurssin avulla hoidat suolistosi entistä ehompaan kuntoon. Kurssin nimi viittaa myös aivotoimintaan, sillä suoliston hyvinvointi vaikuttaa myös aivoihin ja mieleen.

 

Pidä huolta suolistostasi – niin se pitää huolta sinusta ja aivoistasi!

Suoliston mikrobikannan epätasapaino ja ruuansulatuksen ongelmat  ovat monien terveysongelmien juurisyy eli se perimmäinen syy, johon puuttumalla vaivakin helpottaa. Suolistoa on onneksi helppo hoitaa ja näin parantaa joka päiväistä oloaan. Tämä kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat lisää tietoa suoliston terveydestä ja paremman olon helpoin ja käytännöllisin keinoin.
Suolisto on myös immuniteetin koti ja suoliston hyvä kunto on luo vahvan immuniteetin ja auttaa hyvän terveyden ylläpidossa. Voikin sanoa, että suolisto on joko terveyden lähde tai sairauden tyyssija.  Vailtettavasti nykyinen kiireinen elämäntapamme ja jopa terveellisenä pitämämme ruokavalio ei ole aina paras mahdollinen suolistoa ajatellen.  Paljon positiivista on kuitenkin tehtävissä helposti arkeen soveltuvilla ruokavalion muutoksilla. 

 

Sulaako ruokasi riittävän hyvin? Entä imeytyvätkö tärkeät ravintoaineet suolistostasi?

 

Kannattaa huomioida, että vaikka söisi terveellistä ruokaa, sen on myös päästävä perille, eli sen pitää sulaa hyvin ja imeytyä kunnolla. Tämä ei ole itsestään selvää: ikä, kiire, lääkkeet, yliherkkyydet ruoka-aineille, vuotava suoli ym ovat hyvin yleisiä. Joku kokee voimakkaita oireita, toinen ei, mutta oireet eivät aina ole kovia tai niihin on tottunut 😉 Jos olet joskus syönyt antibiootteja tai muita lääkkeitä, olet ollut stressaantunut, tai palautumisessasi tai ruokavaliossasi on ollut toivomisen varaa hyödyt varmasti siitä, että hoidat suolistoasi tehostetusti. Entä tiedätkö sulaako ruokasi tarpeeksi hyvin? Monet suolisto-ongelmat ja sitä kautta muut terveysongelmat alkavat juuri siitä, että ruoka ei sula kunnolla.
 
Suolistoa voi parhaiten hoitaa ruokavalion avulla, mutta muitakin keinoja on syytä usein käyttää. Tein tämän kurssin, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hoitaa suolistoaan paremmin – tai entistäkin paremmin 🙂
Käymme läpi, mitkä ruoka-aineet parantavat ja mitkä heikentävät suoliston kuntoa, miten saat varmistettua ruokasi sulamisen ja mitkä elämäntapatekijät kannattaa ottaa huomioon. Lisäksi opit tekemään terveellisiä smoothieita, joihin voit sujauttaa suolistosi – ja aivojesi! – terveyttä edistäviä ainesosia, sekä valitsemaan herkullisia ja terveellisiä välipaloja.
 
Suolistoa hoitamalla hoidat koko terveyttäsi sen juurilta lähtien.
 
Kurssi koostuu videoista ja kirjallisesta materiaalista. Voit katsoa ja lukea kaikki materiaalit omaan tahtiisi.
 
Pääset katsomaan kurssia ja ostamaan sen helposti tästä. Kurssin hinta on 65 €. 
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Tällä testillä voit arvioida suolistosi tilannetta.
Lue lisää >>

Virtaa työpäivään! Käytännön opas siihen, miten ruokit aivosi uuteen vireeseen ja hoidat suolistosi kuntoon (12,50 €)

Tilaa opas sähköpostiisi: laita viesti sähköpostilla tai yhteystietosivujen yhteydenottolomakkeella.

On mukava tehdä töitä, kun ajatus sujuu, olo on virkeä ja keskittyminen helppoa. Ravinto ja syömistottumukset vaikuttavat ratkaisevasti kaikkiin näihin tekijöihin, jotka edesauttavat myös työssä viihtymistä ja siitä suoriutumista.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>

Elixir oli kuvaamassa Amin Asikaisen ravintovalmennusta vastaanotollani. Oli minullekin yllätys, mitä kohtia oli leikattu mukaan. Ps. urheilija voi vallan hyvin treenata vaikka vegaaniruokavaliolla, lihaa ei välttämättä tarvitse syödä  🙂 .

Katso vajaan kolmen minuutin ohjelma tästä.

Lue lisää >>

Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta – luento

Suosittu luento taas uudelleen syksyllä 2018. Aika tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Suolisto on terveyden ja hyvän olon ja jopa hyvän aivotoiminnan peruspilari, jota meidän kaikkien kannattaa vaalia. Suoliston hyvinvointi ei ole koskaan itsestään selvyys, vaikka ei onnekseen tuntisikaan oireita. Tule mukaan kuulemaan uusin tieto suolistosta, sen miljardeista mikrobeista ja suoliston hoitamisesta.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>