Annika Havaste -
0
home,blog,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Ajankohtaista

TerveysSummitissa saat netin välityksellä yli 18 tuntia käytännön vinkkejä ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, unohtamatta lääkäreiden käytännön ohjeita terveyden parantamiseen.

Olen mukana aiheella Miten keski-ikäinen nainen voi kukoistaa hoitamalla itseään ravinnolla ja elämäntavoilla. Nämä vinkit soveltuvat kyllä hyvin kaikenikäisille ja tervetuloa miehetkin kuuntelemaan 🙂 . Haastatteluni on perjantain lähetyksessä.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan yllä olevan linkin kautta.

Aikataulu:

Keskiviikko 29.11.

Raija Kivimetsä
Yvonne Holm
Teemu Syrjälä
Marja Ruuti

Torstai 30.11.

Susanna Juvonen
Tuula Virrankari
Varpu Tavi
Ilkka Rajala
Erkki Antila

Perjantai 1.12.

Sinikka Piippo
Pertti Lähteenmäki
Annika Havaste
Sanna Wikström
Biohakkerit

Lauantai 2.12.

Elias Hakalehto
Marja Ruuti
Eija Pitkänen
Kirsi Vaali
Craig Hudson
Paula Heinonen

Sunnuntai 3.12.

Pyry Suonsivu
Tamara Tuuminen
Pirjo Lindfors
Kaarlo Jaakkola

Lue lisää >>

Elixir oli kuvaamassa Amin Asikaisen ravintovalmennusta vastaanotollani. Oli minullekin yllätys, mitä kohtia oli leikattu mukaan. Ps. urheilija voi vallan hyvin treenata vaikka vegaaniruokavaliolla, lihaa ei välttämättä tarvitse syödä  🙂 .

Katso vajaan kolmen minuutin ohjelma tästä.

Lue lisää >>

Virtaa työpäivään! Käytännön opas siihen, miten ruokit aivosi uuteen vireeseen ja hoidat suolistosi kuntoon (9,50 €)

Tilaa opas sähköpostiisi: laita viesti sähköpostilla tai yhteystietosivujen yhteydenottolomakkeella.

On mukava tehdä töitä, kun ajatus sujuu, olo on virkeä ja keskittyminen helppoa. Ravinto ja syömistottumukset vaikuttavat ratkaisevasti kaikkiin näihin tekijöihin, jotka edesauttavat myös työssä viihtymistä ja siitä suoriutumista.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>

Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta – luento

Suosittu luento taas uudelleen alkuvuodesta 2018. Aika tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

Suolisto on terveyden ja hyvän olon ja jopa hyvän aivotoiminnan peruspilari, jota meidän kaikkien kannattaa vaalia. Suoliston hyvinvointi ei ole koskaan itsestään selvyys, vaikka ei onnekseen tuntisikaan oireita. Tule mukaan kuulemaan uusin tieto suolistosta, sen miljardeista mikrobeista ja suoliston hoitamisesta.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>

Suoliston hyvinvointi alkaa ravinnosta ja kuitupitoisista ruuista. Me suomalaiset saamme liian vähän kuituja -mikä ehkä yllättää ruisleivän luvatussa maassa. Lue tästä mihin kuidut vaikuttavat ja mistä saat niitä helposti lisää. Jos kaipaat tarkempaa tietoa, tervetuloa luennolleni 25.10. Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta – luento antaa kattavan tietopaketin tärkeimpiin elimiimme kuuluvasta suolistosta, sen mikrobeista ja siitä , miten niitä voi ruokkia kasvamaan ja siten edistämään koko kehon, aivojen ja mielen hyvinvointia.

Artikkelini kuiduista ja niiden mahtavista vaikutuksista  Kollega.fi-verkkolehdessä

Pidä huolta suolistostasi, niin se pitää huolta sinusta – luento. Suosittu luento uusintana 25.10! Varaa paikkasi pian, sillä tilan koko rajoittaa osallistujamäärän mukavan kokoiseen 25 hengen porukkaan 🙂 .

Lue lisää >>

Virtaa Ravinnosta! Miten löydät kehon ja mielen tasapainon sinulle sopivalla ruokavaliolla

Kun haluat ymmärtää piilevän hiljaisen tulehduksen, suoliston ja sen bakteeriston, stressin ja elämäntapojesi yhteyden terveytesi hoitamisessa ja oppia hoitamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti, on tämä kirja juuri sinulle.

LUE LISÄÄ

Lue lisää >>