Terveys, jaksaminen ja hyvä aivotoiminta alkavat hyvästä ravinnosta ja terveyden juurilta – eli suolistosta
Yritysvalmennus antaa eväät vireyteen, jaksamiseen hyvään terveyteen
Vireät aivot, parempi mieliala
Vähemmän sairaspäiviä
Hyvä olo ja terveys parantavat jaksamista töissä ja vapaalla
Yritysvalmennus antaa tietoa, taitoa ja innostusta hyvään ruokavalioon
Suosittuja luentoaiheita esim:
Energisyyttä ja terveyttä hyvästä ravinnosta: perusasiat kuntoon
Ruokavalio tukemaan palautumista ja ehkäisemään stressiä
Askeleet terveelliseen ravintoon, riittävään palautumiseen ja laadukkaaseen uneen
Terveellinen ravinto vuorotyössä tai etätyössä
Hoida tärkeintä pääomaasi – ruokavalio, jaksaminen ja aivojen terveys
Hoida suolistoasi, niin se hoitaa terveyttäsi: muokkaa ravintosi tukemaan suoliston hyvinvointia
Myös pienryhmien tavoitteellinen ruokavaliovalmennus.
Sovitaan tarkempi sisältö ja otsikko, joka sopii juuri teille, isommalle tai pienemmälle yleisölle.
Yritysvalmennus voidaan toteuttaa paikan päällä tai etäyhteydellä.
Palautteita yritysvalmennuksista:
”Luennolta sai hyvin tietoa. Pidin kovasti luennoitsijan tavasta lähestyä ravitsemusasioita asiasisällöllisesti, eikä ollut saarnaamista tai syyllistämistä. Kun tiedostaa asioita, on helpompi tehdä muutoksia vaikkapa pienin askelin. Luennolla kerrottiin näitä pieniä tekoja, joilla voi parantaa omaa hyvinvointia. Nämä asiat varmasti jäivät monella mieleen ja pystyy helposti tekemään konkreettisia muutoksia.” /Osallistuja Kajaanin Ammattikorkeakoulun PIKA-Kainuu-työkykyprojektissa 2022.
”Aina voi oppia uutta, vaikka asiassa jo tuttuakin oli. Luennoitsijan tyyli ihanan luonteva Teamsista huolimatta.” /Osallistuja Kajaanin Ammattikorkeakoulun PIKA-Kainuu työkyyprojektissa.
”Hei Annika, kiitos vielä mielenkiintoisesta esityksestäsi ja meille kaikille niin tärkeistä tiedoista, hyvien kuvien kera. Ja kuten kehuin: selkeä esitys!” Tuulikki Hellström, Alko-Altian Seniorit r.y. 2023
”Kaikki pitivät luennosta, se oli todella hyödyllinen”, P. Siira, OP Kainuu. Teams- etäluento 2023.