Hyvinvointisummit, haastatteluni 19.5. - Annika Havaste
22812
post-template-default,single,single-post,postid-22812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Hyvinvointisummit, haastatteluni 19.5.

Hyvinvointisummit on taas täällä mielenkiintoisin ihmisin ja haastatteluin. Olen mukana aiheella Suolistoa hoitamalla superaivot, joka viittaa suoliston ja mielen yhteyteen ja kirjaani, joka tulee kauppoihin touko-kesäkuun vaihteessa.

Hyvinvointisummit on nähtävissä ajalla 15-19.5 ja se on täysin maksuton. Rekisteröidy mukaan, niin näet haastattelut tietyn ajan. Voit katsoa lisää tapahtumasta ja rekisteröityä Hyvinvointisummitin sivuilla. Joka päivä on monta haastattelua hyvin erilaisista aiheista, esimerkiksi meditaatiosta, positiivisesta psykologiasta, ayrvedasta, ketogeenisesta ruokavaliosta ja niin edelleen. Voi tulla jopa valinnan vaikeus kaikkien mielenkiintoisten aiheiden poimimisessa 🙂 . Kaikilta asiantuntijoilta on luvassa käytännön vinkkejä hyvinvoinnin ja terveyden, sekä onnellisuuden lisäämiseksi.

Tervetuloa mukaan <3