Luento: Hoida suolistoasi - tervehdy, hoikistu, energisoidu - Annika Havaste
22795
post-template-default,single,single-post,postid-22795,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Luento: Hoida suolistoasi – tervehdy, hoikistu, energisoidu

Hoida suolistoasi – se on tärkein avaimesi terveyteen ja sen säilymiseen

On kiva tavata livenä! Samalla on mahdollista keskustella ja kysellä. Suolistosta on ollut paljon tietoa tarjolla viimeisen vuoden aikana. Tieto on kuitenkin usein sirpaleista ja melko suppeaa. Tällä luennolla käymme läpi taustoja sille, miksi suolisto todellakin on terveyden ja normaalin painon  lähde ja toiset aivot. Ja miksi suomalaisten (kuten muidenkin länsimaisten ihmisten) on erityisen tärkeää kiinnittää vielä enemmän huomiota ruokavalioonsa – vaikka se jo olisi terveellinen.
Luennolla käsittelemme suoliston merkitystä terveyden ylläpidossa eri näkökulmista. Lisäksi käymme läpi terveellisiä rasvojen ja kuitujen lähteitä, sekä sivuamme matala-aseista tulehdusta ja miksi sekin liittyy suolistoon. Suolistoa hoitavasta ruokavaliosta on jokaiselle hyötyä ja sen toteuttaminen on helppoa. Luennosta hyötyy jokainen joka haluaa lisätietoa oman terveytensä hoitamiseen sen juurilta lähtien. Aiheitamme muun muassa:
  • Miksi suolisto ja suolistobakteeristo on terveyden peruspilari?
  • Suoliston yhteys vireyteen, aivotoimintaan ja  yleisesti terveyteen
  • Suoliston yhteys painoon
  • Ravinto, joilla suoliston bakteerikanta vahvistuu
  • Muut tekijät, joilla on vaikutusta suoliston bakteerikantaan
  • Terveellisen ruokavalion muut osatekijät ja tärkeät ravintoaineet

Luentoaika: 11.4 klo 18-20

Paikka: Somatic Studio, Kasarmikatu 36. Parkkipaikkoja kadulla ja Kasarmitorin autohallissa. Kävely 5 min rautatientorilta.

Ilmoittautumiset tehdään Somatic studiolle: asiakas@somaticstudio.com

Tilan koosta johtuen paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa 🙂