Maksuton työhyvinvointipäivä - myös livestream - Annika Havaste
22855
post-template-default,single,single-post,postid-22855,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Maksuton työhyvinvointipäivä – myös livestream

Unelmien työpäivä ja Work goes happy on maksuton työhyvinvoinnin tapahtuma.. Paikka on Varalan urheiluopisto Tampereella. Tapahtuman voi myös kuunnella netissä, jos ei satu pääsemään Tamperelle 🙂 !  Alla on lisätietoa ja tapahtuman sivuilta pääsee ilmoittautumaan.

Oma puheenvuoroni: Suolistoa hoitamalla superaivot

Olen mukana tapahtumassa ja oma puheenvuoroni on klo 10.15 – 10.35. Siinä tiivistän, miten suolistobakteereitaan kannattaa hoitaa, jotta aivotoiminta olisi parasta mahdollista. Voit tulla paikan päälle tai kuunnella netissä, kun ilmoittaudut (linkki alla).

Suoliston ja aivojen yhteys on viimeisimpiä tieteen isoja oivalluksia. Jopa ihan terve ihminen hyötyy siitä, että syömällä ja elintavoillaan hoitaa suolistonsa bakteereita, sillä siten voi lisätä jaksamista, lisätä stressinsietokykyä ja ehkäistä masennusta. Mieliala ja reagointi asioihin voi myös liittyä suolistobakteereiden tehtailemiin aineisiin, joita ne tuottavat ihmisen syömästä ravinnosta. Osa päätyy niiden ruuaksi. Siksi onkin tärkeää valita oikein ja tehdä muutamia ratkaisevia elämäntapamuutoksia suolistobakteereitaan ajatellen.

Voit lukea blogikirjoitukseni aiheesta tästä.

Tästä siis lisää 4.10. Tervetuloa!

Unelmien työpäivän päätapahtuma järjestetään tänä vuonna Tampereella 4.10.Varalan urheiluopistolla paikalla ovat Suomen parhaat työelämän kehittäjät ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Päivä on yhdistelmä lavaohjelmaa, workshoppeja ja messuja.

Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy. Toivotamme kaikki Tampereen ja sen lähialueiden työyhteisöt viettämään omaa työhyvinvointipäiväänsä paikan päälle!

Unelmien työpäivä on työhyvinvoinnin valtakunnallinen pop up -päivä, jossa kaiken kokoiset työyhteisöt ympäri Suomen voivat ideoida ja toteuttaa pieniä tekoja oman työarjen kehittämiseksi. Työyhteisöt voivat myös haastaa asiakkaitaan tai kumppaneitaan mukaan. Viime vuonna ensimmäiseen Unelmien työpäivään osallistui liki 40 000 ihmistä. Lue lisää ja ilmoita mukaan oman organisaatiosi teemapäivän työhyvinvointitempaus; Unelmien työpäivä

Tapahtuma välitetään webinaarina reaaliajassa koko valtakuntaan kaikille Suomen työpaikoille. Viime vuonna webinaaria seurasi livenä 15 000 suomalaista työntekijää.

Unelmien työpäivän taustalla on terveysjärjestöjen yhteinen Yksi elämä -terveystalkoot sekä Work goes happy -työhyvinvointiverkosto.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat IlmarinenTyöterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus, Varalan urheiluopistoErgo Finland, Yksi elämä -terveystalkoot, Cuckoo Workout, Treili, Kollega.fi sekä ammattilehdet HR viesti ja TTT-lehti. Radiokumppanimme on Tampereenkin taajuuksilla toimiva Business FM.

Work Goes Happy-ohjelma ja tapahtumasivut

Unelmien työpäivä