Suolisto kuntoon - Annika Havaste
22695
post-template-default,single,single-post,postid-22695,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Suolisto kuntoon

Vatsan turvotus, ilmavaivat, väsymys, iho-ongelmat, ja alavireisyys voivat olla merkkejä siitä, että suolisto kaipaa tehostettua hoitoa. Tämän verkkokurssin avulla hoidat suolistosi entistä ehompaan kuntoon. Kurssin nimi viittaa myös aivotoimintaan, sillä suoliston hyvinvointi vaikuttaa myös aivoihin ja mieleen.

 

Pidä huolta suolistostasi – niin se pitää huolta sinusta ja aivoistasi!

Suoliston mikrobikannan epätasapaino ja ruuansulatuksen ongelmat  ovat monien terveysongelmien juurisyy eli se perimmäinen syy, johon puuttumalla vaivakin helpottaa. Suolistoa on onneksi helppo hoitaa ja näin parantaa joka päiväistä oloaan. Tämä kurssi on suunniteltu sinulle, joka haluat lisää tietoa suoliston terveydestä ja paremman olon helpoin ja käytännöllisin keinoin.
Suolisto on myös immuniteetin koti ja suoliston hyvä kunto on luo vahvan immuniteetin ja auttaa hyvän terveyden ylläpidossa. Voikin sanoa, että suolisto on joko terveyden lähde tai sairauden tyyssija.  Vailtettavasti nykyinen kiireinen elämäntapamme ja jopa terveellisenä pitämämme ruokavalio ei ole aina paras mahdollinen suolistoa ajatellen.  Paljon positiivista on kuitenkin tehtävissä helposti arkeen soveltuvilla ruokavalion muutoksilla. 

 

Sulaako ruokasi riittävän hyvin? Entä imeytyvätkö tärkeät ravintoaineet suolistostasi?

 

Kannattaa huomioida, että vaikka söisi terveellistä ruokaa, sen on myös päästävä perille, eli sen pitää sulaa hyvin ja imeytyä kunnolla. Tämä ei ole itsestään selvää: ikä, kiire, lääkkeet, yliherkkyydet ruoka-aineille, vuotava suoli ym ovat hyvin yleisiä. Joku kokee voimakkaita oireita, toinen ei, mutta oireet eivät aina ole kovia tai niihin on tottunut 😉 Jos olet joskus syönyt antibiootteja tai muita lääkkeitä, olet ollut stressaantunut, tai palautumisessasi tai ruokavaliossasi on ollut toivomisen varaa hyödyt varmasti siitä, että hoidat suolistoasi tehostetusti. Entä tiedätkö sulaako ruokasi tarpeeksi hyvin? Monet suolisto-ongelmat ja sitä kautta muut terveysongelmat alkavat juuri siitä, että ruoka ei sula kunnolla.
 
Suolistoa voi parhaiten hoitaa ruokavalion avulla, mutta muitakin keinoja on syytä usein käyttää. Tein tämän kurssin, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus hoitaa suolistoaan paremmin – tai entistäkin paremmin 🙂
Käymme läpi, mitkä ruoka-aineet parantavat ja mitkä heikentävät suoliston kuntoa, miten saat varmistettua ruokasi sulamisen ja mitkä elämäntapatekijät kannattaa ottaa huomioon. Lisäksi opit tekemään terveellisiä smoothieita, joihin voit sujauttaa suolistosi – ja aivojesi! – terveyttä edistäviä ainesosia, sekä valitsemaan herkullisia ja terveellisiä välipaloja.
 
Suolistoa hoitamalla hoidat koko terveyttäsi sen juurilta lähtien.
 
Kurssi koostuu videoista ja kirjallisesta materiaalista. Voit katsoa ja lukea kaikki materiaalit omaan tahtiisi.
 
Pääset katsomaan kurssia ja ostamaan sen helposti tästä. Kurssin hinta on 65 €. 
 
Lämpimästi tervetuloa mukaan!
Tällä testillä voit arvioida suolistosi tilannetta.