Lahja, joka voi muuttaa koko elämän! - Annika Havaste
22683
post-template-default,single,single-post,postid-22683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Lahja, joka voi muuttaa koko elämän!

Re-Start valmentajat aamiaistilaisuudessa the Cockissa

Re-start- verkkovalmennuksen idea lähti halusta tarjota oikeasti kokonaisvaltainen ja toimiva ratkaisu terveyden ja hyvän olon lisäämiseksi ja stressin vähentämiseksi.

Valmennus koostuu kuudesta osa-alueesta, mutta osioita voi hankkia myös yksittäin. Valmentajia ovat Annika Havaste, Katja Kokko, Aleksi Seppänen, Anna-Maria Sinisalo ja Pardaman Sharma. Kaikilla on pitkä kokemus alaltaan, joten kymmenien vuosien asiantuntemus on käytössäsi.

Anna lahja, jolla on merkitystä: Re-Start -hyvinvointivalmennus voi muuttaa koko elämän!

Joulukuussa 4.-24.12 KOKO valmennuksen (6 osiota) hinta on vain 195€ (arvo 460€) 🎁

Lisäksi saat jokaiseen ostamaasi lahjakorttiin 3 laadukasta luonnonkosmetiikkatuotetta kaupan päälle. Pidä itse, tai anna lahjaksi.

Voit myös hankkia vaikka vain yhden OSA-ALUEEN valmennuksesta. Valitse osa-alue, jolla haluat tukea rakkaimpasi arkea: KEHO, IHO, MIELI, RAVINTO tai AYURVEDA.

Joulukuussa 4-24.12 hinta on vain 45€ (arvo 90€) 🎁

Saat jokaiseen ostamaasi lahjakorttiin valitsemasi laadukkaan luonnonkosmetiikkatuotteen kaupan päälle.

Linkistä pääset sivuilla, joilla voit tehdä ostoksen, saat siitä lahjakortin. Kosmetiikkatuotteet saat postitse kun olet ostoksesi jälkeen saman tien valinnut ne.

 

 

Koko valmennuksen kuudella osa-alueella opit ja saat:

  • Opit  valitsemaan tehokkaat, puhtaan ruuan ruokavalion ruoka-aineet, välttämään terveyttäsi heikentäviä ruokia, sekä saat vastaukset yleisimmin esitettyihin kysymyksiin ravintoon liittyvistä asioista
  • Opit valitsemaan matala-asteista tulehdusta vähentäviä ruoka-aineita ruokavalioosi
  • Opit valitsemaan ruoka-aineet, jotka tukevat sinua stressin aikana
  • Parannat oleellisesti suolistosi vointia,  myös jos sinulla on jokin toiminnallinen suoliston ongelma.
  • Opit hallitsemaan stressiä sen sijaan, että se hallitsisi sinua. Yin-joogan harjoitukset, joita voit tehdä omaan tahtiisi koska vain, laskevat stressihormonitasoja ja saavat parasympaattisen hermoston toimimaan, jolloin stressi vähenee
  • Meditaatio- ja hiljentymisharjoitukset ovat kaikille tärkeitä, jotta pystymme keskittymään, emmekä kadota otettamme tärkeimpiin asioihin kaiken tietotulvan ja tekemisen keskellä. Meditaatiolla ja palautumisella on myös unta parantava vaikutus ja ne laskevat stressitasoja – stressi on hyvin usein taustalla, kun ihminen on väsynyt, voi huonosti, suolisto oireilee tai mieli on maassa. Harjoituksia voi tehdä lyhyesti myös työpäivän aikana
  • Löydät tavan kohentaa lihaskuntoasi ja siten aineenvaihduntaasi tuloksekkaasti omalla tasollasi asiantuntijan ohjein. Oma harjoittelusi täydentää mahdollisia muita liikuntaharrastuksiasi
  • Pääset soveltamaan vanhan intialaisen ennaltaehkäisevän terveydenhoidon eli Ayurvedan (Ayur – elämä, veda – tieto) oppeja terveytesi ja hyvän olon lisäämiseksi oman kehotyyppisi pohjalta.
  • Kaiken tämän lisäksi opit myös hoitamaan ihoasi juuri sinulle sopivilla tuotteilla, jolloin vältyt kalliilta virheostoksilta ja saat ihonhoidossa näkyviä tuloksia

Kannattaa siis tutustua valmennuksen sisältöön, jos arvelet, että se, tai joku osa siitä, saattaisi olla sinua varten. . Tutustu valmennukseen. .

 

 

Nyt kannattaa lähteä mukaan matkaamme kohti tasapainoista hyvää oloa, tekemään pysyviä muutoksia luonnollisin keinoin, omaan tahtiin!

Valmennusalusta on käytössäsi 6 kk ostopäivästä ja kaikki materiaali on heti käytössä valmennuksen loppuun asti. Valmennus sisältää sekä kirjallista, että videomateriaalia.

 

Valmennus syntyi näiden ihmisten avulla! Keskellä Naturalgoodscompanyn ihanat naiset ja Re-Start-valmentajat