Banaaniletut (viljattomat, sokerittomat) - Annika Havaste
22007
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22007,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Banaaniletut (viljattomat, sokerittomat)

Banaaniletut (viljattomat, sokerittomat)

L, G, FODMAP

Maukkaita lettuja ilman jauhoja ja sokeria – on mahdollista! Jos noudatat FODMAP-ruokavaliota, muista, että banaanin pitää olla hyvin kypsynyt, muuten se saattaa aineuttaa vatsaoireita.

Kahteen lettuun tarvitset vain nämä ainekset:

1 kypsä banaani

2 kananmunaa

1 rkl psyllium-rouhetta (tämä pitää letut hyvin koossa, mutta ei ole välttämätön)

Rasvaa paistamiseen. Suosittelen kylmäpuristettua luomu kookosöljyä. Myös voi tai ghee käyvät.

Muussaa 1 iso, kypsä banaani ja sekoita banaanimuussi 2 kanamunan kanssa. Lisää 1 rkl psylliumia ja anna turvota muutaman minuutin ajan. Lisää sekaan halutessasi myös hiukan luonnonvanilja-jauhetta. Paista kuumalla pannulla. Tarjota esimerkiksi marjojen ja hunajan kanssa.