Syömällä hyvä olo! Sammuta matala-asteinen tulehdus - Luento 24.1 - Annika Havaste
22755
post-template-default,single,single-post,postid-22755,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Syömällä hyvä olo! Sammuta matala-asteinen tulehdus – Luento 24.1

Syömällä hyvä olo! Sammuta matala-asteinen tulehdus – luento 24.1.2019

Hyvä olo on hyvä tavoite uudelle vuodelle! Tällä luennolla paneudumme yhteen yleiseen terveyshaasteeseen eli matala-asteinen tulehdukseen – ja erityisesti siihen, mitä sen peittoamiseksi voi tehdä.

Matala-asteinen tulehdus on yleinen terveyttä ja hyvää oloa heikentävä tila, joka voi aiheutua monesta asiasta. Se on onneksi selätettävissä pitkälti ruokavalion ja elämäntapojen avulla. Luennolla opit helppoja ja toimivia keinoja estää ja vähentää tulehdustilaa. Aiheitamme ovat:

Matala-aseinen, hiljainen tulehdus ei näy eikä tunnu, mutta voi oireilla esimerkiksi suoliston oireina, iho-oireina, väsymyksenä, autoimmuunisairautena tai yleisenä huonovointisuutena. Opit, mistä tilanne voi aiheutua ja mitä voit tehdä ennalta ehkäisevästi ja korjaavasti

• Ruoka-aineet, joiden avulla voit vähentää tulehdusta
• Ruoka-aineet, joita kannattaa välttää
• Suoliston osuus matala-aseisen tulehduksen synnyssä ja helppoja suoliston hoitokeinoja

Luennoitsijana on FLT ravintovalmentaja® Annika Havaste. Annikalla on yli 10 vuoden kokemus ravintovalmennustyöstä ja luennoinnista. Matala-aseiseen tulehdukseen ja suoliston merkitykseen terveyden kannalta hän on tutustunut opintojensa ja käytännön asiakastyön kautta. Annikan toiminnasta ja koulutuksesta voit lukea lisää sivulta www.annikahavaste.fi.

Luennolla sinulla on myös mahdollisuus hankkia Annikan uusittu kirja, jonka uusi nimi on Tasapainodieetti – sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon etuhintaan 24 € (norm. 34 €).

Aika: 24.1.2019 klo 18.00-20.00.

Paikka: Somatic Studio Kasarmikatu 36, Helsinki

Luennon hinta: 39 €

Ilmoittaudu Sometic Studion:

• nettilomakkeella: https://www.somaticstudio.com/koulutukset-kurssit/avoimet-kurssit-ilmoittautuminen

• varausjärjestelmässä: https://www.varaaheti.fi/somaticstudio

• asiakaspalvelussa(09) 565 88250 / asiakas@somaticstudio.com

Ota ystävä tai puoliso mukaan ja tulkaa yhdessä viettämään ilta tärkeän asian parissa.

Lämpimästi tervetuloa!

<3 Annika