Työ-ja vapaa-ajan hyvinvointia WGH-messuilta 24.3 - ihan ilmaiseksi! - Annika Havaste
22901
post-template-default,single,single-post,postid-22901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Työ-ja vapaa-ajan hyvinvointia WGH-messuilta 24.3 – ihan ilmaiseksi!

Work Goes Happy-messut järjestetään Finlandia-talolla 24.3 klo 9-16.30. Messut ovat maksuttomat, mutta ilmoittautuminen pyydetään tekemään etukäteen. Teemat tänä vuonna: vastuullisuus, vuorovaikutus, työelämä.

Nämä työhyvinvointiin painottuvat messut tarjoavat kaikille mielenkiintoista asiaa ja huippuhyviä asiantuntijoita, joita ei hevin pääse kuulemaan – ainakaan ilmaiseksi :).

Oma puheenvuoroni on klo 10.55-11.10 ja puhun suoliston ja aivojen välisestä kommunikaatiosta ja asioista, joilla voi vaikuttaa suolistonsa ja aivojensa terveyteen ja hyvinvointiin nyt ja tulevaisuudessa. Lisäksi olen omalla messuosastollani tavattavissa, jossa kerron ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin ja millaisia luentoja ja työpajoja voi tilata aiheesta omalle työpaikalle. Mitä jos järjestettäisiin teidän työpaikallenne tietoa, joka voi mullistaa hyvinvoinnin ja työntekemisen tehon?

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan 🙂