Messut siirtyvät, mutta luennot ovat nähtävissä 24.3 - Annika Havaste
22901
post-template-default,single,single-post,postid-22901,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Messut siirtyvät, mutta luennot ovat nähtävissä 24.3

Work Goes Happy-messut Finlandia-talolla 24.3 on siirretty elokuun 30.päivälle.

Messujen siirtymisestä huolimatta 24.3 on mahdollista nähdä huippuasiantuntijoiden tietoiskut hyvinvoinnista työelämässä ja muutenkin. Oma aiheeni käsittelee suoliston ja aivojen vuoropuhelua ja tulee ulos klo 10.55-11.10.  

Laitan linkin tänne kun se on saatavissa.

Work Goes Happy-messut tarjoavat kaikille mielenkiintoista asiaa ja huippuhyviä asiantuntijoita, joita ei hevin pääse kuulemaan – ainakaan ilmaiseksi :). Messut ovat maksuttomat, mutta ilmoittautuminen pyydetään tekemään etukäteen. Teemat ovat tänä vuonna vastuullisuus, vuorovaikutus ja työelämä.

Puheenvuoroni aihe 30.8- messuilla on vielä auki, mutta laitan sen tänne pian. 30.8 Work Goes Happy-messuilla olen omalla messuosastollani tavattavissa, jossa kerron ravinnon vaikutuksesta hyvinvointiin ja millaisia luentoja ja työpajoja voi tilata aiheesta omalle työpaikalle. Mitä jos järjestettäisiin teidän työpaikallenne tietoa, joka voi mullistaa hyvinvoinnin ja työntekemisen tehon?

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan 🙂