Feelin'food - ravintoluennot - Annika Havaste
21706
page-template-default,page,page-id-21706,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Feelin’food – ravintoluennot

Hyvää oloa ja terveyttä ravinnosta

 

Ravintoluennot ja valmennukset yrityksille ja ryhmille

Kun haluatte yrityksenne henkilökunnan tai muun ryhmän kesken teille sopivan ravintoluennon tai kokonaisen hyvän olon tapahtuman, voi Feelin’food-tiimi toteuttaa teille toivomanne kokonaisuuden. Jos mielessänne on luento ravinnon terveysvaikutuksista tai jos haluatte yhdistää siihen vaikkapa pilates-tunnin tai muuta valmennusta – tämä onnistuu.

Feelin’food – ravintoluennot, workshopit ja hyvinvointipäivät sopivat teille, kun haluatte esimerkiksi:

  • Vähentää sairastamista
  • Vähentää kremppoja
  • Parantaa ihmisten mielialaa ja pitkän ajan terveyttä
  • Saada ihmisten aivot vireeseen
  • Luoda hyvää ilmapiiriä
  • Kannustaa ottamaan vastuuta omasta terveydestä
  • Tehdä jotain fiksua ja hyvinvointia edistävää yhdessä
  • Antaa ihmisille jotain pysyvää ja arvokasta, josta on hyötyä koko heidän elämässään

Esimerkkinä pidemmästä valmennuksesta on työhyvinvointi – hankkeena toteutettava suolistovaivojen vähentämiseen tähtäävä 4 kerran ryhnävalmennus sitä tarvitseville. Ravinnon muutosten avulla saadaan suolistot voimaan paremmin, jolloin työstä poissaolot vähenevät ja työssä on mukavampi olla.

Kokemuksemme mukaan ihmiset eivät aina tiedä riittävästi ravinnon vaikutuksista ja valinnoista, joita kannattaisi tehdä. Olemme myös huomanneet, että kun ihminen saa itse oivaltaa miten perustavaa laatua ravintovalinnat ovat terveyden paranemiselle ja säilymiselle he lähtevät innokkaasti mukaan. Ravintotietouden lisääminen kannattaakin aina lisätä työhyvinvointihankkeisiin.

Lisää Feelin’food tiimistä ja palveluista

 

Yleisöluennot

Feelin’food – tiimimme järjestää myös kaikille avoimia luentoja. Luentoaiheitamme ovat muun muassa suoliston hyvinvointi, aivojen vireys, stressin vähentäminen, sekä nainen & hormonit. Luennot ovat oiva tapa lisätä tietoisuuttaan tärkeistä, jokaista koskettavista aiheista ja siitä, miten voimme ravinnolla vaikuttaa omaan terveyteemme.

Seuraamalla Ajankohtaista -sivua ja Facebookissa Annika Havaste FLT Ravintovalmentaja – sivua, saat aina tietoa tulevista luennoista.

 

Kysy lisää - Ota yhteyttä

Feelin’food – ravintoluennot