Uusi alku Re-Start-valmennuksen avulla - käytä tammikuun ale ja 70 euron etu hyödyksesi! - Annika Havaste
22778
post-template-default,single,single-post,postid-22778,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive

Uusi alku Re-Start-valmennuksen avulla – käytä tammikuun ale ja 70 euron etu hyödyksesi!

Nyt on juuri oikea aika aloittaa uusi, terveempi vuosi!

Miltä kuulostaisi, jos heti vuoden alussa olosi olisi energinen, ihosi kuulas ja mielesi tyyni?

Tätä kaikkea sekä paljon muuta lupaamme sinulle Suomen kokonaisvaltaisimmassa hyvinvointivalmennuksessa. Re-Start -verkkovalmennus on ratkaisusi pysyvään hyvään oloon. Opit käytännönläheisten videoiden ja helppotajuisten kirjallisten materiaalien avulla ymmärtämään, mistä kaikesta hyvinvointi koostuu.


Valmennus on jaettu kuuteen osioon: iho, keho, ravinto, mieli, yin jooga ja ayurveda. Näistä jokaista vetää oman alansa huippuasiantuntijat, joilla on yhteensä lähes sadan vuoden kokemus hyvinvoinnin eri osa-alueista. Osaaminen on hioutunut vuosien varrella saadun palautteen, asiakaskohtaamisten ja onnistumistarinoiden johdosta timanttiseksi. Vastaavaa asiantuntijatiimiä et löydä muualta.

Tammikuun ajan valmennusta myydään hulluun 195€ hintaan (normaalisti 350€), ja kaupan päälle saat vielä 70€ lahjakortin FOODIN-verkkokauppaan.

Kunkin valmennuksen osion voi hankkia myös yksittäin. Jos siis kaipaat ohjeistusta vaikkapa ainoastaan ravinnon ja suoliston hoidon osalta, voit hankkia Ravinto-osion hintaan 45 € (norm. 70€)  tammikuun ajan.