Enemmän energiaa, vähemmän stressiä - Annika Havaste
22511
page-template-default,page,page-id-22511,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Enemmän energiaa, vähemmän stressiä

3.
Enemmän
energiaa,
vähemmän
stressiä

Enemmän energiaa, vähemmän stressiä

RAVINTOLUENTO, STRESSIMITTAUKSET JA PALAUTE

Kun yhdistämme hyvään, stressiä vähentävään ravintoon muutamia helppoja stressinhallintaharjoituksia, lisääntyy niin päivittäinen energisyys kuin terveyskin. Luennolla käymme läpi pääasiat, joiden avulla voi helposti ehkäistä stressin haitallisia seurauksia ja vähentää stressiä.

Myös suoliston terveyttä lisäävä ravinto huomioidaan, sillä uusimman tutkimuksen mukaan suoliston hyvinvoinnilla on yhteys mieleen ja stressin voimakkuuteen.

Firstbeat-mittaus antaa jokaiselle mahdollisuuden nähdä oma stressitasonsa. Mittaria pidetään kolme päivää ja mittauslaitteen käyttö on erittäin helppoa. Tämän jälkeen saadaan Firstbeat hyvinvointianalyysin yksilöllinen palaute ja toimenpide-ehdotukset.

Luennolta saatte käytännön keinot ja ravintovinkit, joilla jokaisen päivän energiataso ja tukea jaksaminen ja palautuminen onnistuu. Tavoitteena on, että jokainen onnistuu tekemään itselleen tärkeimpiä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin.

Tilaa Annika luennoimaan!

Jaksamista, terveyttä ja vireyttä työyhteisöille