Virtaa arkeen! -tsemppiprojekti - Annika Havaste
22510
page-template-default,page,page-id-22510,page-child,parent-pageid-22480,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.8.1,vc_responsive
 

Virtaa arkeen!
-tsemppiprojekti

2.
Virtaa
arkeen!
Tsemppi-
projekti

Virtaa arkeen! -tsemppiprojekti

RUOKAPÄIVÄKIRJA, LUENTO JA WORKSHOP

Luennolla käydään läpi tärkeimmät ravintokomponentit ja vinkit, joilla mieli ja aivot virkistyvät ja suolisto voi hyvin. Luentoa seuraavassa workshopissa käydään yhdessä läpi muutoksia, joita on tehty, muutoksen tekoa käytännön tasolla, sekä keskustellaan ja varmistetaan hyvien muutosten toteutuminen arjessa. Herkulliset ja helpot vinkit ja ruokareseptit auttavat ruokavalion muutoksen läpiviemisessä käytäntöön.

Luennolta ja workshopista saatte käytännön keinot nostaa ravinnon ja elämäntapojen kautta jokaisen päivän energiatasoja, tukea jaksamista ja hyvää aivojen terveyttä. Tavoitteena on, että jokainen onnistuu tekemään itselleen tärkeimpiä muutoksia ruokavalioon ja elämäntapoihin.

Kokonaisuuteen voidaan liittää oma Firstbeat-stressianalyysi jokaiselle. Firstbeat-mittaus antaa jokaiselle mahdollisuuden nähdä oma stressitasonsa. Mittaria pidetään kolme päivää ja mittauslaitteen käyttö on erittäin helppoa. Tämän jälkeen saadaan Firstbeat hyvinvointianalyysin yksilöllinen palaute ja toimenpide-ehdotukset.

Tilaa Annika luennoimaan!

Jaksamista, terveyttä ja vireyttä työyhteisöille