21741
page-template-default,page,page-id-21741,page-child,parent-pageid-18859,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Kirjani

 

Tasapainodieetti

– sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon

Tasapainodieetti on ajantasaistettu toinen painos kirjasta Virtaa ravinnosta.

”Lähetän fanikirjeen J Olen nyt ahmaissut kirjasi kannesta kanteen ja todellakin ahmaissut. Tykisti tietoa, mutta niin mukavasti ja sujuvasti paketoituna, ettei se missään vaiheessa uuvuttanut.
Paljon pieniä, hyviä knoppeja, joita ei ole lainkaan tullut ajatelleeksi syömisestä, ruuasta ja ylipäätään kaiken kokonaisvaikutuksesta. Tietenkin tämä on itselleni tosi ajankohtaista asiaa ja siksikin kirjaasi luin silmät kiiluen (malttamatta mennä nukkumaan, joka on sinänsä ongelma, koska juuri sitä unta tarvitsisin enemmän) 😀 Mutta eiköhän kaikki muutkin lukijat saa samanlaisia ahaa-elämyksiä.” – Johanna

Kun haluat ymmärtää piilevän hiljaisen tulehduksen, suoliston ja sen bakteeriston, stressin ja elämäntapojesi yhteyden terveytesi hoitamisessa ja oppia hoitamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti, on tämä kirja juuri sinulle.

Jos siis olet etsinyt tapoja tehdä täykäännöksen terveytesi ja suolistosi parantamiseksi, voit tehdä sen Tasapainodieetti- kirjan avulla.

Saat käteviä listoja, joiden avulla hahmotat ruoka-aineet, joiden avulla vähennät hiljaista tulehdusta, joka on kaikkien sairauksien taustalla. Saat myös ohjeet oikeanlaisten rasvojen ja kuitujen valintaan ja määriin. Opit myös, millaisia ruoka-aineita kehosi rakastaa, ja mitkä sairastuttavat. Tiesitkö, että rasvatkin vaikuttavat tulehdukseen? Jos sinulla on ylipainoa, kipeät nivelet, iho-ongelmia suoliston oireita tai muu terveyshaaste, on oikeanlaisten rasvojen valinta avainkysymys terveemmän elämän saavuttamisessa.

Saat myös konkreettisia ohjeita suoliston hoitoon. Terve suolisto ja hyvä bakteerikanta ovat terveyden perusta. Suolistosta lähtee niin terveys kuin sairaus.

Kirja antaa myös ohjeita hyvää uneen ja liikuntaan, sillä vain kokonaisvaltainen lähestymistapa tereyden parantamisessa tuo todellisia, pysyviä tuloksia.

Kun olet tehnyt suunnitelmasi kirjan ohjeiden avulla ja teet muutokset, niistä tulee pysyvä osa elämääsi, eikä sinun enää tarvitse ponnistella. Voit lopullisesti unohtaa laihdutuskuurit ja suolisto-ongelmat ja keskittyä olennaiseen: iloiseen, täyteen elämään.

Useimmat kirjan ruokareseptit on laatinut ruokabloggari ja reseptitaikuri Outi Rinne. Jotkin resepteistä ovat Annikan keittiöstä.

Saat kirjan Adlibris- ja Suomalainen kirjakauppa-verkkokaupoista ja Suomalaisen kirjakaupan myymälöistä.

 

Suolistoa hoitamalla superaivot – viisi askelta parempaan työtehoon ja palautumiseen

Miten ruuansulatusta parantamalla ja mikrobikantaa vahvistamalla voi saada terveemmät aivot, paremman keskittymiskyvyn, mielialan ja stressinsietokyvyn? 

Suolistoa hoitamalla superaivot – Viisi askelta parempaan työtehoon ja palautumiseen antaa tähän vastauksen. Teoksessa kerrotaan helppolukuisesti, miten suolisto, suolistomikrobit ja aivot ovat yhteydessä toisiinsa.

Suoliston terveys ja bakteerikannan tasapainoisuus on edellytys hyvälle aivotoiminnalle, vähäisemmälle stressireaktiivisuudelle, positiivisemmalle ajattelulle ja aivojen terveydelle. Myös sairaustiloihin liittyvään matala-asteiseen tulehdukseen voi vaikuttaa suoliston bakteerikantaa korjaamalla. Länsimainen ruokavalio, antibioottikuurit, kiireinen elämäntapa ja stressi vaikuttavat heikentävästi terveytemme perustuksiin – suoliston bakteerikantaan.
Saat ruokavaliotasi muuttamalla aikaan merkittäviä muutoksia suolistosi bakteerikantaan – jopa jo kahdessa päivässä. Helpot reseptit opastavat suoliston hoitoon herkullisella tavalla.
Annika on auttanut lukuisia ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa lähtötilanteesta riippumatta kokonaisvaltaisella lähestymistavalla ja ruokavaliota yksilöllisesti muokkaamalla. Kirjan metodit perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja vankkaan käytännön kokemukseen.
Saat kirjan Adlibris– ja Suomalainen kirjakauppa– verkkokaupoista, sekä Suomalaisen kirjakaupan myymälöistä.

 

css.php