21784
page-template-default,page,page-id-21784,page-child,parent-pageid-21767,qi-blocks-1.2.5,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.3.3,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Title Image

Ruuanlaittokurssit

Opettele valmistamaan herkullista ruokaa FODMAP – ruokavalion periaattein

FODMAP ruokavalio auttaa tutkitusti helpottamaan ärtyneen suolen oireita. Tule kurssille oppimaan FODMAP- ruuanlaittoon liittyvät asiat käytännössä. Saat samalla rutkasti tietoa suoliston hoidosta luonnollisin keinoin.

kokkikurssi

HERKÄN VATSAN KOKKIKOULU yhteistyössä Fodmap-keittiöni – Pauliina Tervon kanssa

Herkän vatsan kokkikoulussa opit valmistamaan vatsaystävällistä ruokaa, leipomaan gluteenitonta leipää ja terveyttä tukevia raakaherkkuja.

Kurssilla saat tietoa huonosti sulavista FODMAPeista ja ruokien maustamisesta uudella tavalla. Fodmap-keittioni- blogin ja Herkän vatsan kokkikoulu – kirjan (ilmestyy tammikuussa) kirjoittaja Pauliina Tervo opastaa maistuvien ja terveellisten fodmap-ruokien tekemiseen ja FLT Ravintovalmentaja® Annika Havaste antaa ohjeita siihen, miten oikealla ruualla ja puhtailla raaka-aineilla voi hoitaa arjessa herkkää vatsaa ja suolistoa.

Kurssin alussa valmistetaan vatsaa hellivä välipala ja puhalletaan pois päivän kiireet. Opetusteemat ovat: keitto, pääruoka (kala/kana), lämmin kasvislisuke, raakajälkiruoka ja gluteeniton leipä. Lopuksi herkutellaan.

Tule mukaan kurssille hakemaan ideoita ja inspiraatiota hyvään oloon ja terveeseen vatsaan!

Seuraavat kurssit ovat syksyllä 2016 ja niiden päivämäärät tarkentuvat elo – syyskuussa.

Lämpimästi tervetuloa!

Annika ja Pauliina <3

 

 

TULE MUKAAN KOKKAAMAAN ITSELLESI HYVÄ OLO JA TERVE VATSA!

Kysy lisää – Ota yhteyttä
css.php