138
post-template-default,single,single-post,postid-138,single-format-standard,qi-blocks-1.3.2,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.9,vc_responsive

Ravintovalmentajan ostoskori

Ravintovalmentajan ostoskori

Ravintovalmentajan ostoskori näyttää tältä aika usein! Kun täydensin jääkaapista sipulia, oliiviöljyä, valkosipulia, niin sain aikaiseksi nopean ruuan.

Bataatista ja sipulista tuli lohkoja, jotka pyöritin ruokalusikallisessa oliiviöljyä. Sitten 200 asteiseen uuniin n 25 minuutiksi.

Sillä välin keittelin kinoaa (n 15 -20 min) ja maustoin sen oliiviöljyllä ja Herbamarella. Kinoa on huippuhyvä lisäke, sillä se on proteiinipitoinen. Toisin kuin vaikkapa riisi, siinä ei ole verensokeria nostattavaa tärkkelystä. Ravintoaineitakin tulee hyvin, sillä kaikki siemenet, kuten kinoakin, ovat ihan täyttä tavaraa: mitään ei ole poistettu. Kinoa sopii hyvin sille, joka välttää liikoja hiilareita.

Sitten salatin tekoon. Perusainesten lisäksi laitoin siihen vesikrassia joukkoon, sillä se on mielestäni aivan ihanan kirpakkaa salaatin joukossa. Terveyshyötynä tuli lisää vitamiineja ja lehtivihreää. Vesikrassi on erittäin puhdistava kasvi. Salaatinkastikkeena oliiviöljyä, sitruunanmehua, valkosipulinkynsi, rippunen ruususuolaa ja sinappia.

Vielä bataattien ollessa uunissa viimeiset viisi minuuttia, paloittelin valmiiksi marinoidun tofun ja paistoin sen kevyesti pannulla.

Valmista! Hyvää – nopeaa – terveellistä!

No Comments

Post a Comment

css.php