22237
post-template-default,single,single-post,postid-22237,single-format-standard,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Tilaa Virtaa työpäivään! -opas sähköpostiisi

Tilaa Virtaa työpäivään! -opas sähköpostiisi

Virtaa työpäivään! Käytännön opas siihen, miten ruokit aivosi uuteen vireeseen ja hoidat suolistosi kuntoon (12,50 €)

Tilaa opas sähköpostiisi: laita viesti sähköpostilla tai yhteystietosivujen yhteydenottolomakkeella.

On mukava tehdä töitä, kun ajatus sujuu, olo on virkeä ja keskittyminen helppoa. Ravinto ja syömistottumukset vaikuttavat ratkaisevasti kaikkiin näihin tekijöihin, jotka edesauttavat myös työssä viihtymistä ja siitä suoriutumista.

Haluan tämän kirjasen kautta vinkata keinoja syödä niin, että aivotoiminta ja keskittyminen onnistuvat ja sen puolesta työnteko sujuu. Ota käyttöösi kirjasen ruokareseptit ja smoothie- ohjeet ja tee muutama, helppo muutos ja lisäys ruokavaliossasi. Takaan, että koet ja näet pian eron olemuksessasi.

Emme voi aina välttää stressiä, mutta voimme auttaa kehoamme ja mieltämme kestämään sitä paremmin, jotta voimme estää stressin haitalliset vaikutukset terveyteen. Stressi on usein läsnä tavalla tai toisella nykyisessä työnteossa ja elämänmenossa. Siksi otin tähän mukaan myös tietoa stressin vaikutuksista ja siitä, mikä ruokavaliossa auttaa kestämään ja peittoamaan henkisiä tai fyysisiä paineita.

Suolisto saa oman kappaleensa, sillä tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen kärsii jonkin asteisista suoliston vaivoista. Ruokavaliosta on useimmiten eniten apua ja joskus pienetkin muu- tokset auttavat saamaan paremman olon. Kun suolisto voi hyvin, aivot voivat hyvin. Suolisto toimii niin hyvän terveyden lähteenä kuin huonon terveyden tyyssijana. Ruokavalio on ratkaisevin tekijä, sillä se vaikuttaa suoraan suoliston bakteerikantaan.

Kirjasen (36 s) sisällysluettelo:

1.Esipuhe

2.Vireyttä ja hoikkuutta edistävä ruokavalio

3.Vältä näitä vireys – ja terveysvarkaita

4.Syö itsesi elinvoimaiseksi: Esimerkki päivän aterioista

5.Mitä syödä ja mitä välttää, jos on kiireinen ja stressi painaa päälle?

6.Superravintoa aivoille

7.Suolisto on toiset aivosi

8.Hyvä uni ja liikunta ovat painonhallinnan ja hyvän mielen taustatekijät

9.Kirjoittajasta

Toivotan sinulle maukkaita ruokahetkiä, iloa työntekoon ja innostusta elämään!

t. Annika

Laita siis viesti, niin saat kirjasen ja laskun sähköpostiisi.

css.php