21921
post-template-default,single,single-post,postid-21921,single-format-standard,qi-blocks-1.3.1,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Tasapainodieetti -kirjani

Tasapainodieetti -kirjani

Tasapainodieetti – sammuta matala-asteinen tulehdus ja helli suolistosi kuntoon

Kun haluat ymmärtää piilevän hiljaisen tulehduksen, suoliston ja sen bakteeriston, stressin ja elämäntapojesi yhteyden terveytesi hoitamisessa ja oppia hoitamaan itseäsi kokonaisvaltaisesti, on tämä kirja juuri sinulle. Kirjan nimi viittaa tasapainoon, joka saavutetaan puhtaalla, tasapainoisella ruokavaliolla.Kirjan voi ostaa muun muassa Adlibriksestä ja Suomalaisen kirjakaupan nettikirjakaupasta ja kirjakaupoista.

(Tämä kirja on uusi, ajantasaistettu, toinen painos kirjasta Virtaa ravinnosta!)

Sain juuri ihanaa palautetta kirjan lukeneelta Merviltä:

Tilasin uuden kirjasi  ”Tasapainodieetti”  ja haluan lähettää sinulle kiitokseni. Kirja on mieletön tietopläjäys, selkeästi ja selkokielellä  kirjoitettu sekä helppolukuinen.
Olen siitä NIIN innoissani! 🙂 KIITOS, KIITOS ! terveisin Mervi

”Lähetän fanikirjeen :-D.  Olen nyt ahmaissut kirjasi kannesta kanteen ja todellakin ahmaissut. Tykisti tietoa, mutta niin mukavasti ja sujuvasti paketoituna, ettei se missään vaiheessa uuvuttanut.
Paljon pieniä, hyviä knoppeja, joita ei ole lainkaan tullut ajatelleeksi syömisestä, ruuasta ja ylipäätään kaiken kokonaisvaikutuksesta. Tietenkin tämä on itselleni tosi ajankohtaista asiaa ja siksikin kirjaasi luin silmät kiiluen (malttamatta mennä nukkumaan, joka on sinänsä ongelma, koska juuri sitä unta tarvitsisin enemmän) ? Mutta eiköhän kaikki muutkin lukijat saa samanlaisia ahaa-elämyksiä.” – Johanna

Jos olet etsinyt tapoja tehdä täykäännöksen terveytesi ja suolistosi parantamiseksi, voit tehdä sen kirjan avulla. Alta kuvista näet kirjan käsittelemät asiat, joihin voit ohjeiden avulla puuttua omalla kohdallasi. Lisäksi saat paljon helppoja ja herkullisia reseptejä.

Kätevien listojen avulla hahmotat ruoka-aineet, joiden avulla vähennät hiljaista tulehdusta, joka on kaikkien sairauksien taustalla. Saat myös ohjeet oikeanlaisten rasvojen ja kuitujen valintaan ja määriin. Opit myös, millaisia ruoka-aineita kehosi rakastaa, ja mitkä sairastuttavat.

Tiesitkö, että rasvatkin vaikuttavat tulehdukseen? Jos sinulla on ylipainoa, kipeät nivelet, iho-ongelmia suoliston oireita tai muu terveyshaaste, on oikeanlaisten rasvojen valinta avainkysymys terveemmän elämän saavuttamisessa.

Saat myös konkreettisia ohjeita suoliston hoitoon. Terve suolisto ja hyvä bakteerikanta ovat terveyden perusta. Suolistosta lähtee niin terveys kuin sairaus.

Kirja antaa myös ohjeita hyvää uneen ja liikuntaan, sillä vain kokonaisvaltainen lähestymistapa tereyden parantamisessa tuo todellisia, pysyviä tuloksia.

Kun olet tehnyt suunnitelmasi kirjan ohjeiden avulla ja teet muutokset, niistä tulee pysyvä osa elämääsi, eikä sinun enää tarvitse ponnistella. Voit lopullisesti unohtaa laihdutuskuurit ja suolisto-ongelmat ja keskittyä olennaiseen: iloiseen, täyteen elämään.

Useimmat kirjan ruokareseptit on laatinut ruokabloggari ja reseptitaikuri Outi Rinne. Täältä löydät yhden resepteistä, kirja-arvostelun ja voit tutustua Outiin.

Yksi kirjan teemoista on hiljainen tulehdus, joka löytyy sairauksien ja epätasapainotilojen, myös stressin taustalta.

Kirjan voi hankkia kirjakaupoista ja nettikirjakaupoista, esim Adlibris ja Viisas elämä.

css.php